Vi tar personvern seriøst. Les vår 
personvernerklæring

Personvernerklæring

Appen Barseltid og nettstedet, barseltid.no henter kun ip-adressen til brukeren av nettstedet eller appen.

På barseltid.no brukes ip-adressen i Google Analytics til statistikk. Ip-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Google Analytics benytter seg av infomasjonskapsler. Les mer om infomasjonskapsler lenger ned i teksten.

I appen henter vi ip-adressen i forbindelse med oppslag av innhold. Adressen lagres på server slik at vi kan spore opp evt. feil eller misbruk. Ip-adressen slettes deretter etter 30 dager.

Informasjonen deles aldri med noen tredjepart.

Opplysningene lagres på en databaseserver med kontrollert tilkobling til Internett. Kun vår systemansvarlig og databaseeier har tilgang til serveren. Tilgangen er passordbeskyttet og kryptert.

Vi kan dessverre ikke skru av denne løsningen, så om man ikke ønsker at vi lagrer ip-adressen i 30 dager, anbefaler vi å ikke installere appen.

I likhet med mange andres nettsteder, bruker også barseltid.no informasjonskapsler i Google Analytics for å få en generell oversikt over antallet besøk og vanene blant dem som besøker våre nettsteder.“Informasjonskapsler” er små biter av informasjon som sendes til din enhet og som lagres på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig for våre nettsider å oppdage det når du besøker oss. Det er mulig å slå av informasjonskapsler ved å stille inn dine preferanser mht. nettleser.

Interaktiv Design AS er ansvarlig for personopplysninger som samles inn via appen Barseltid og nettstedet barseltid.no.

Kontakt oss i skjemaet under om du ønsker mer informasjon
eller innsyn og sletting av din informasjon.

Kontakt oss

Trenger du hjelp, eller ønsker å gi oss en tilbakemelding. Alle innspill er til stor hjelp for oss, så send de til oss i skjemaet.
Se også våre hjelpesider for problemløsning.

E-postadressen brukes kun til å svare på innsendt spørsmål/beskjed og vil aldri bli brukt til andre formål. Vi sletter adressen så fort dialogen er avsluttet.
Takk for din tilbakemelding! Vi kontakter deg snart.
Obs! Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen. Takk!